De Oppas

Op de 2e en de 4e zondag van de maand leiden onze pastor en predikant de viering. Op die zondagen is er een apart programma voor kinderen (Tienerkring 10-12 j, Kinderkring 6-9j, Kiezeltjes 3-6j, Oppas 0-3j.).

De kinderen van 0 tot 6 jaar verzamelen zich vanaf 9.45 uur in de ruimte van de naastgelegen kosterij. De leiding van de Kiezeltjes en de Oppas staan klaar om de kinderen op te vangen. Er is tijd om even uit te wisselen. De oppas is altijd samen met een tiener als assistent.

Als het tijd is sluiten de oppaskinderen zich met de oppas bij de Kiezeltjes aan. In optocht gaan ze de kerk in. Voor in de kerkzaal staan de bankjes klaar. Op schoot bij de oppas op de bankjes (of bij papa of mama) maken ook de allerjongsten het laatste deel van de viering mee.