De vieringen zijn ook digitaal te beluisteren via Youtube. Klik op LUISTEREN voor de Youtube kerkradio en op LEZEN om de liturgie te bekijken.

Zondag 25 september 2022:   Luisteren     Lezen   kijken

7 oktober, Inspiratie I Diner pensant met gastspreker Annette Mul

Annette Nobuntu Mul17.30-21.00: Inspiratie I Diner pensant met gastspreker Annette Mul

Een inspirerende avond over de essentie van Ubuntu met Annette Nobuntu Mul

Annette Mul is initiator van de Ubuntu Society. Ubuntu is de Afrikaanse filosofie waarin het mensbeeld ‘ik ben, omdat wij zijn' allesbepalend is. Tussen de gangen van het (vegetarische) diner door vertelt Annette over haar ervaringen met de spiritualiteit van het Ubuntu.

Plaats: Arboretumkerk Wageningen.

Tijd: 17:30-21 uur.

Kosten: € 20,- (voor spreker en diner).

Maximaal

50 deelnemers.