Vieringen tot 1 juni gaan niet door

In de maanden, maart, april en mei zijn de vieringen van de Arboretumkerk elke week anders. Soms zijn er vieringen op papier en/of via de mail, soms is er een filmpje en we gaan in mei zelfs op pelgrimstocht (alleen of in duo’s).

De teksten van de vieringen staan ook op het beschermde deel van de website. Heeft u geen toegang tot de interne website maar wel belangstelling? Als u een mail stuurt naar het secretariaat, ontvangt u de viering per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Zondag 26 april: Viering op papier per post of per mail , door Jeannette den Ouden. U ontvangt de viering via de mail of per post.

Zondag 3 mei: De pelgrimage die al op het programma stond, krijgt een heel bijzondere vorm. Let op uw mail!

Zondag 10 mei: Viering op papier per post of per mail verzorgd door de vrijzinnige predikanten van de regio voor de vrijzinnige kerken of afdelingen van Bennekom, Ede, Lunteren, Renkum, Veenendaal en Wageningen.

Zondag 17 mei: Viering op papier per post of per mail, door Jeannette den Ouden. Omdat op het oorspronkelijke programma een Leerhuisdienst stond, zal deze viering ook een dergelijk karakter hebben.

Zondag 24 mei: Viering op papier per post of per mail, door Monique van Zoest.

Zondag 31 mei: Pinksteren. Let op de mail! Dat is nog een geestige verrassing, u en jij worden gevraagd mee te doen!