24 december 2019 Kinderkerstviering

Kinderkerst2019

Kinderkerstviering over herders dinsdag 24 december 17.00

Op Kerstavond vieren kinderen, volwassenen, gelovigen en twijfelaars met elkaar Kinderkerst in de Arboretumkerk. Iedereen is van harte welkom.

“Ga je mee op reis? Laten we naar Bethlehem gaan om met eigen ogen te zien wat er gebeurd is!".

Samen met een wijze herder wordt door de kinderen het eeuwenoude kerstverhaal opnieuw verteld. Dit keer met verschillende bekende en bijzondere liedjes.

Ga je ook mee op reis? Jullie zijn van harte uitgenodigd voor onze kerstviering in de Arboretumkerk. Neem je vader, moeder, opa, oma en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes die zin hebben, mee. Neem ook je eigen knuffel mee voor in de kerststal!

Er is een kinderkoor, het kerstverhaal wordt verteld, en er zijn allerlei leuke en bekende liedjes. Als afsluiting is er chocolademelk met koekjes.

Voor de allerkleinsten is er oppas. Vanaf 16.45 is de deur open en kun je meezingen met bekende kerstliedjes. Om 17.00 begint de viering die ongeveer een uur duurt.