De vieringen zijn ook digitaal te beluisteren via Youtube. Klik op LUISTEREN voor de Youtube kerkradio en op LEZEN om de liturgie te bekijken.

Zondag 22 januari:   Luisteren     Lezen

29 januari, Winter Pelgrimage

Winter Pelgrimage

Op zondag 29 januari gaat de pelgrimage langs de grafheuvels van het klokbekervolk op de oostflank van de Wageningse berg. We verzamelen om 10:00 uur bij de kerk en fietsen dan naar de Scheidingslaan. Van daaruit gaan we wandelen. Je kunt ook rechtstreeks naar de Scheidingslaan komen, we verzamelen aan het eind van het verharde gedeelte komend vanaf de rotonde Ritzema Bosweg (N225)/Gen. Foulkesweg/Scheidingslaan. We zijn rond 11:30 uur terug in de kerk waar een kopje koffie op ons wacht.

winterpelgrimage