Vanwege de huidige maatregelen zijn de vieringen momenteel NIET te bezoeken. De vieringen zijn alleen digitaal te beluisteren via Youtube. Klik op LUISTEREN voor de Youtube kerkradio en op LEZEN om de liturgie te bekijken (en KIJKEN als de uitzending met video is).

16 januari interkerkelijke viering (digitaal, vanaf 14.45u)

kijken Lezen

Maria Magdalena in de regio

Op zondag 14 november zou in Renkum de traditionele regiozondag van de Vrijzinnige Afdelingen plaatsvinden.

Het leek de voorgangers van deze afdelingen een goed idee om deze zondag samen voor te bereiden. Helaas kan  de regiozondag dit jaar niet doorgaan.

In plaats daarvan hebben de vier voorgangers een "inspiratieboekje" over Maria Magdalena gemaakt, bedoeld om zelf te lezen of te gebruiken in een gespreksgroep.

We hebben ook een klein filmpje gemaakt over hoe we hebben samengewerkt. Lees het boekje en bekijk het filmpje hier:

Lezen kijken

Hopelijk kunnen we volgend jaar wel weer bij elkaar komen!

De Arboretumkerk doet mee met Eten met Zin in Wageningen

eten met zin

Update: Vanwege corona maatregelen kan Eten met Zin voorlopig niet doorgaan. We hopen in februari 2022 weer verder te gaan.

Elke eerste donderdag in de maand is bij Thuis (Stationsstraat 32) Eten met Zin in Wageningen. Bedoeld voor iedereen, jong en oud, die zin heeft in een goed gesprek en graag samen eet met anderen. Er zijn lekkere, vers gemaakte soep en broodjes.

We beginnen om  17.30 en sluiten af om 19.30.  Meld je aan op etenmetzin.nl of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kosten: 5 euro

De toren is open

De toren van onze kerk is open voor bezoek. Geniet van het uitzicht vanaf de nieuwe rondgang in de top. En bewonder de werken van ons kunstproject uit de veertigdagentijd.

Let op, vanwege de steile trappen en de pandemie gelden er veiligheidsvoorschriften: maximaal vier bezoekers tegelijk en kinderen onder de twaalf alleen onder begeleiding.

de toren is open

Algemene Doopsgezinde Sociƫteit biedt internetdiensten aan

ADS corona internetvieringenTer vervanging van de kerkdiensten die nu geen doorgang kunnen vinden, zendt de ADS iedere zondag een doopsgezinde viering uit.

De viering wordt in toerbeurt door verschillende doopsgezinde predikanten geleid en uitgezonden via een YouTube kanaal.

Klik hier om naar de online diensten te gaan.

De viering kan desgewenst op elk moment van de dag gedurende de hele week gevolgd worden.