Welkom op de website van de Arboretumkerk

De kerk aan de Arboretumlaan in Wageningen, bekend als Arboretumkerk Vrijzinnig Op Weg, is het vrijzinnige huis voor mensen met uiteenlopende achtergrond.

De vieringen zijn ook digitaal te beluisteren via Youtube. Klik op LUISTEREN voor de Youtube kerkradio en op LEZEN om de liturgie te bekijken.

 

Zondag 25 september 2022:   Luisteren     Lezen   kijken  

 

Bericht

Elke woensdag tussen de middag: mediteren midden in de week

mediteren in de weekKom op adem en tot rust op woensdagmiddag van 12.00-12.40. Je kunt ook vanuit huis via  Zoom meedoen. 

Je kunt zo binnenlopen, maar wil je op Zoom meedoen, meld je dan aan bij het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan ontvang je de link.

 

Lectio Divina najaar 2022

Op dinsdag 13 september begint een nieuwe reeks Lectio Divina. 

In vier bijeenkomsten lezen we dit voorjaar delen uit het Bijbelboek Jesaja. 

Iedereen is van harte welkom om mee te lezen en te mediteren op de tweede dinsdag van de maand Dat kan in de ochtend van 10. 00-11.45 en de avond op Zoom van  20.00-21.30 

Informatie en begeleiding: Jeannette den Ouden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Vrije vragen

Vrije vragenGespreksgroep Jongvolwassenen (16-29 jaar)

 

Ruimte voor het leven, twijfel, niet weten. Inspiratie en ontmoeting. Stilte of spreken. Een beetje zelf, een beetje samen. Voor iedere jongvolwassene: ruimte voor kleine en grote levensvragen.

Van harte welkom!

 

Wanneer: Elke vierde zondag v.d. maand, 19:30 tot 21:00 uur

Plek: Arboretumkerk, Wageningen

Marlous de Vries – humanistische geestelijk verzorger en jeugdwerker – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (voor meer info en aanmelden)

Elke eerste woensdagmorgen in de maand: koffie en thee in de Tuinkamer van de Arboretumkerk

koffie en thee

 

 

Vanaf woensdag 2 februari bent u en ben jij weer van harte welkom in de Tuinkamer van de Arboretumkerk. Tussen 10.00-11.30 kan iedereen binnenlopen voor een kop koffie of thee, een gesprekje of zo maar even aanschuiven. 

De Arboretumkerk doet mee met Eten met Zin in Wageningen

eten met zin

 

Elke eerste donderdag in de maand is bij Thuis (Stationsstraat 32) Eten met Zin in Wageningen. Bedoeld voor iedereen, jong en oud, die zin heeft in een goed gesprek en graag samen eet met anderen. Er zijn lekkere, vers gemaakte soep en broodjes. 

We beginnen om  17.30 en sluiten af om 19.30.  Meld je aan bij Jeannette den Ouden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,  op etenmetzin.nl of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kosten: 5 euro 

 

De toren is open

De toren van onze kerk is op zondag na de viering open voor bezoek. Geniet van het uitzicht vanaf de nieuwe rondgang in de top. 

 

Let op, vanwege de steile trappen gelden er veiligheidsvoorschriften: maximaal vier bezoekers tegelijk en kinderen onder de twaalf alleen onder begeleiding.

 

de toren is open

+