Bericht

WeerZIEN: Gemeentedag 11 september 2021

groepsfoto gemeenteweekend

 

Op 11 september slaan wij onze tent op in het Binnenveld om elkaar weer te zien. Het belooft een leuke dag te worden met ruimte om bij te praten, nieuwe mensen te leren kennen, uit volle borst te zingen (want dat kan in een weiland­čśŐ), leuke dingen samen te doen zoals theater, schilderen, diepzinnige gesprekken voeren, wandelen, kunstwerken bouwen, touwtrekken…. of lekker weg te doezelen bij het kampvuur. 

 

Voor de jeugd is er een speciaal programma. En ga je al naar de middelbare school, dan kun je ook blijven slapen bij Jantine en Michiel aan de overkant.

 

Programma:

11.00-11.30 Inloop met koffie en lekkers

11.30-12.30 Kennismakingsspel

12.30-14.00 Lunch

14.00-14.45 Zingen en Bezinnen

15.00-16.30 Workshops 

17.00-18.00 Spelletjes voor groot en klein

18.00-20.00 Borrel en diner

20.00-22.00 Avondprogramma met verhalen, zingen en kampvuur

 

Voorzieningen:

Lunch en diner worden verzorgd door een cateraar en er zal een wc wagen zijn. We doen ons best om de tent en de sanitaire voorzieningen zo goed mogelijk begaanbaar te maken voor iedereen. Heeft u hier nog vragen over dan kunt u die natuurlijk stellen aan Jantine, 0619354456.

 

Aanmelden:

Aanmelden kan via het  aanmeldingsformulier (https://forms.gle/puAm1DoQDzixsbih8). Lukt dit echt niet dan kan deze ook nog geprint ingeleverd worden bij het secretariaat. Op het aanmeldformulier staan ook de kosten vermeld.

Graag aanmelden voor 1 augustus. Dit in verband met het regelen van catering en voorzieningen.

 

Vrijwilligers gezocht:

En natuurlijk hebben we ook vrijwilligers nodig. Wil je meehelpen met;

- Kinderactiviteiten? Neem contact op met Esther van Hoeve ­čí¬ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

- BHV/EHBO, opbouwen/opruimen, gastvrouw/heer, koffie/bardienst, schoonmaken? Neem contact op met Emilie Bär ­čí¬ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

- Fotograferen? Neem contact op met José Kok ­čí¬ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

- Muziek maken? ­čí¬ Neem contact op met Esther van Hoeve ­čí¬ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Vragen/meer informatie

Bel met Jantine; 0619354456 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Wij wensen u/jou een mooie zomer en tot ziens op 11 september.

 

Hartelijke groet,

De voorbereidingscommissie

De toren is open

Vanaf Pinksteren is de toren rond vieringen open voor bezoek. Geniet van het uitzicht vanaf de nieuwe rondgang in de top. En bewonder de werken van ons kunstproject uit de veertigdagentijd.

 

Let op, vanwege de steile trappen en de pandemie gelden er veiligheidsvoorschriften: maximaal vier bezoekers tegelijk en kinderen onder de twaalf alleen onder begeleiding.

 

de toren is open

Kunstproject veertigdagentijd: Bevrijden

Bekijk hier het kunstproject Bevrijden.

 

kunstproject 

Algemene Doopsgezinde Soci├źteit biedt internetdiensten aan

ADS corona internetvieringenTer vervanging van de kerkdiensten die nu geen doorgang kunnen vinden, zendt de ADS iedere zondag een doopsgezinde viering uit.

 

De viering wordt in toerbeurt door verschillende doopsgezinde predikanten geleid en uitgezonden via een YouTube kanaal.

Klik hier om naar de online diensten te gaan.

 

De viering kan desgewenst op elk moment van de dag gedurende de hele week gevolgd worden.

 

+