Elkaar weer zien... Gemeentedag 11 september 2021

Afgelopen jaar hadden wij mooie plannen. Wij wilden met zo veel mogelijk mensen de duinen in - op het pad van Zien, Horen en Verlangen naar Dopersduin bij Schoorl.

Nu loopt in het leven veel anders dan wij graag zouden willen. Toch maken wij er het beste van! Om elkaar aan het begin van het nieuwe kerkelijke jaar eindelijk weer in het echt te zien, te spreken en naar elkaars verhalen te luisteren, plannen wij opnieuw een Arboretumkerk Gemeenteweekend. We blijven dicht bij huis, zodat u thuis kunt slapen, behalve de jongeren, want die gaan kamperen!). Met veel buitenruimte voor de veiligheid, met een (tent)dak boven het hoofd en houten vloer onder de voeten. Met een leuk, ontspannen programma voor groot en klein op zaterdag en een feestelijke kerkdienst met taart toe in onze eigen kerk op zondagmorgen.

Meer info over het programma van het weekend, de locatie en een nieuw opgaveformulier volgen op een later tijdstip. Maar zet de datum alvast in je agenda! Echt iets leuks om naar uit te kijken!

Namens het voorbereidingsteam

Karin Winkler

De toren is open

Vanaf Pinksteren is de toren rond vieringen open voor bezoek. Geniet van het uitzicht vanaf de nieuwe rondgang in de top. En bewonder de werken van ons kunstproject uit de veertigdagentijd.

Let op, vanwege de steile trappen en de pandemie gelden er veiligheidsvoorschriften: maximaal vier bezoekers tegelijk en kinderen onder de twaalf alleen onder begeleiding.

de toren is open

Kunstproject veertigdagentijd: Bevrijden

Bekijk hier het kunstproject Bevrijden.

kunstproject

Algemene Doopsgezinde Sociƫteit biedt internetdiensten aan

ADS corona internetvieringenTer vervanging van de kerkdiensten die nu geen doorgang kunnen vinden, zendt de ADS iedere zondag een doopsgezinde viering uit.

De viering wordt in toerbeurt door verschillende doopsgezinde predikanten geleid en uitgezonden via een YouTube kanaal.

Klik hier om naar de online diensten te gaan.

De viering kan desgewenst op elk moment van de dag gedurende de hele week gevolgd worden.