De vieringen zijn ook digitaal te beluisteren via Youtube. Klik op LUISTEREN voor de Youtube kerkradio en op LEZEN om de liturgie te bekijken.

Zondag 22 januari:   Luisteren     Lezen

Spectrum (studentenpastoraat) in de Arboretumkerk

Wist u dat maandelijks drie activiteiten van het Studentenpastoraat in onze kerk plaatsvinden?

Eens per maand, op maandagavond, is er een Taizé-viering in de kerk (zie het programma van onze kerk). Eens per maand op woensdagavond is er Lectio Divina voor studenten, onder de noemer Retreat & Recharge. We lezen mediterend teksten uit verschillende religies. En tenslotte zijn er, ook op woensdag, avonden over het thema Levensvragen en Filosifie (deze avonden vinden soms ook plaats in de eigen ruimte van Spectrum).  De meditatie,- en filosofiegroepen worden mede begeleid door onze eigen predikante. Zij verzorgt ook eens per maand,( op donderdag tussen de middag) de pauze meditatiebijeenkomsten op de Campus van de WUR.

Diner Pensant Pensant met schrijver en journalist spreker Babah Tarawally

Inspiratieavond op 10 februari 2023, 17.30- 21.00

Bij ons tweede Diner Pensant verzorgt Babah Tarawally de inleidingen voor het gesprek. Tarawally heeft twee culturen in zich verenigd: de wij-cultuur van zijn thuislanAfbeelding1d Sierra Leone en de ik-cultuur van Nederland. Zijn visie op onze samenleving is origineel, wijs en leerzaam! Er zijn nog slechts enkele plaatsen. Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Creatief aan de slag met het jaarthema Ik ben, omdat jij bent

Op de laatste donderdag van de maand is iedereen van harte welkom om niet met woorden, maar met je handen het jaarthema te verbeelden. Guusje van Adrichem en Sylvia Birnie bereiden de avonden voor en brengen steeds een thema in dat met het jaarthema in verbonden. Een avond om te schilderen, tekenen, collages te maken, boetseren en nog veel meer….

Zie in de agenda voor de data en tijden. Info en aanmelden bij Guusje van Adrichem of Sylvia Birnie (zie Tweeklank of nieuwsbrief).

Elke woensdag tussen de middag: mediteren midden in de week

mediteren in de weekKom op adem en tot rust op woensdagmiddag van 12.00-12.40. Je kunt ook vanuit huis via  Zoom meedoen.

Je kunt zo binnenlopen, maar wil je op Zoom meedoen, meld je dan aan bij het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan ontvang je de link.

Elke eerste woensdagmorgen in de maand: koffie en thee in de Tuinkamer van de Arboretumkerk

koffie en thee

Vanaf woensdag 2 februari bent u en ben jij weer van harte welkom in de Tuinkamer van de Arboretumkerk. Tussen 10.00-11.30 kan iedereen binnenlopen voor een kop koffie of thee, een gesprekje of zo maar even aanschuiven.

De Arboretumkerk doet mee met Eten met Zin in Wageningen

eten met zin

Elke eerste donderdag in de maand is bij Thuis (Stationsstraat 32) Eten met Zin in Wageningen. Bedoeld voor iedereen, jong en oud, die zin heeft in een goed gesprek en graag samen eet met anderen. Er zijn lekkere, vers gemaakte soep en broodjes.

We beginnen om  17.30 en sluiten af om 19.30.  Meld je aan bij Jeannette den Ouden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,  op etenmetzin.nl of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kosten: 5 euro

De toren is open

De toren van onze kerk is op zondag na de viering open voor bezoek. Geniet van het uitzicht vanaf de nieuwe rondgang in de top.

Let op, vanwege de steile trappen gelden er veiligheidsvoorschriften: maximaal vier bezoekers tegelijk en kinderen onder de twaalf alleen onder begeleiding.

de toren is open