Bericht

Verslag Goede Vrijdagconcert

Het liturgisch concert op Goede Vrijdag in de Arboretumkerk kreeg een hele mooie recensie in de regionale pers.

Zie hier voor het artikel

Geschreven: zaterdag 02 April 2016 07:45

Bezoek aan Torckdael

Op Paasmorgen bezochten de kinderen van de kinderkringen het verzorgingtehuis Torckdael.

Zie hier voor het verslag in 'Hoog en Laag'

Geschreven: zaterdag 02 April 2016 07:41

Ont-moeten

Zinzoeker IJsseldelta organiseert samen op 14 november in Zwolle met de landelijke Vrijzinnig Protestanten op 14 november in Zwolle een ontmoetingsdag om indrukken te ervaren en met elkaar te delen.

 

voor meer informatie zie hier

Geschreven: donderdag 29 October 2015 18:56

Teksten pelgrimage zondag 4 oktober

Op zondag 4 oktober vond een herfstwandeling plaats onder begeleiding van Carolien van der Mark. De teksten van die dag zijn hier te downloaden.

 

Geschreven: woensdag 07 October 2015 12:58

Contactdag Ont-moeten

Op zaterdag 14 november organiseert Zinzoekers-IJsseldelta samen met Vrijzinnig Perspectief een dag van "ONT-MOETEN" in Zwolle. 

Het leggen van contact tussen mensen met een vrije, kritische, ondogmatische en mensgerichte levenshouding is de basis voor goede gesprekken. Ontdekken dat je veel overeenkomsten hebt in levenshouding en interesses maakt het gesprek eenvoudig zodat ook eventuele verschillen zonder drempels toegankelijk zijn. Ja, zelfs inspiratie kunnen opleveren. 

De uitnodiging is gericht aan Doopsgezinden, Vrijmetselaren, VVP-Nederland, Humanistisch Verbond, Remonstranten, Vrijzinnig Nederland (NPB), Apostolisch Genootschap, Weefsters, Soefi Beweging, Alevieten, Quakers-NL in de 5 noordelijke provinciën. Maar ook voor geïnterresseerden uit de rest van het land staan de deuren wijd open. Ook ongebonden individuen met dezelfde levensrichting zijn natuurlijk van harte uitgenodigd, ook wel genoemd de spiritualisten.

Zie voor meer informatie en aanmelding http://www.dezinzoekers.nl/ont-moeten/.

 

Geschreven: woensdag 07 October 2015 12:31
+