De kerk aan de Arboretumlaan in Wageningen, bekend als Arboretumkerk Vrijzinnig Op Weg, is het vrijzinnige huis voor mensen met uiteenlopende achtergrond. Vanwege de corona maatregelen zijn 50 mensen in de kerk toegestaan. Opgave via het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie vindt u hier.

De vieringen zijn digitaal te beluisteren via Youtube. Klik op LUISTEREN voor de Youtube kerkradio en op LEZEN om de liturgie te bekijken:

Zondag 19 september:   Luisteren         Lezen

activiteiten

Tijdens de vieringen op de 2e en 4e zondag van de maand zijn er aparte kringen voor kleuters en oudere kinderen. Daarnaast is er tijdens deze vieringen ook oppas voor de allerkleinsten.

Naast de zondagse vieringen is er een ruim aanbod aan bijeenkomsten voor jongeren, studenten en volwassen met aandacht voor ontmoeting, verdieping en inspiratie.