studenten

SPECTRUM ‘Student Platform & Chaplaincy Wageningen’ is een open studentengemeenschap. Doel is om studenten in al hun diversiteit ruimte te bieden om kennis te maken met en zich te verdiepen in levensbeschouwelijke, filosofische en culturele thema’s. Gastvrijheid en support zijn sleutelwoorden Vanuit de deelnemende kerken is ook onze voorganger als studentenpastor werkzaam. Zie www.spectrum.nl

DIEP! (18-25) (zie agenda voor data)

Wat helpt je om bewust je leven te leven? Wat doet er voor jou echt toe? We putten hiervoor uit onze eigen ervaring als we met elkaar in gesprek gaan over o.a. vriendschap, succes, geluk en creativiteit. Daarnaast maken we gebruik van de wijsheid en levenskunst van verschillende levensbeschouwelijke tradities zoals christendom, boeddhisme, jodendom en humanisme. Nieuwsgierig geworden? Schuif dan gezellig een avond aan!

Maandelijkse vinden de internationale Taizé vieringen van Spectrum plaats in onze kerk. Telkens op de tweede en vierde maandag van de maand om acht uur ’s avonds.