Welkom op de website van de Arboretumkerk

De kerk aan de Arboretumlaan in Wageningen, bekend als Arboretumkerk Vrijzinnig Op Weg, is het vrijzinnige huis voor mensen met uiteenlopende achtergrond.
Reserveren is niet nodig. Mocht u behoefte hebben om de 1,5 m te behouden, kunt u zich opgeven via het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (uiterlijk om 18.00u voorafgaande dag) en wordt een plaats gereserveerd. 

De vieringen zijn digitaal te beluisteren via Youtube. Klik op LUISTEREN voor de Youtube kerkradio en op LEZEN om de liturgie te bekijken.

 

Zondag 3 juli 2022:   Luisteren     Lezen  

 

Bericht

vieren

De vieringen op de 2e en de 4e zondag van de maand, evenals die van bijzondere vieringen, zoals Pasen, Kerst, gedachtenisdienst en kinderdankzegging, worden geleid door onze predikant. Het zijn levendige vieringen met voorzang onder leiding van een cantor, met begeleiding door een pianist of organist. Ook is er ruimte voor muziek door eigen leden. Bij deze vieringen is er aandacht en begeleiding voor 3 kindergroepen: twee Kinderkringen (6-12) en een groep genaamd de Kiezeltjes (3-6). Voor de allerjongsten is er Oppas (0-3).

 

Op de 1e en de 3e zondag van de maand worden de vieringen verzorgd door gastvoorgangers, met een gevarieerde invulling. Er zijn ook andersoortige vieringen, zoals leerhuisdiensten, een lezing en een poëzie middag. Ook is er ruimte voor mensen van de Arboretumkerk om in een groepje een viering voor te bereiden. Ook is er in ieder seizoen een pelgrimage, dat wil zeggen een meditatieve wandeling of fietstocht met aansluitend koffie en thee. Op deze zondagen is er geen programma voor de kinderen en is er geen oppas.

 

Vieringen beginnen om 10.00 uur. Adres: August Faliseweg 22/hoek Arboretumlaan, Wageningen.

+