Welkom op de website van de Arboretumkerk

De kerk aan de Arboretumlaan in Wageningen, bekend als Arboretumkerk Vrijzinnig Op Weg, is het vrijzinnige huis voor mensen met uiteenlopende achtergrond.
Reserveren is niet nodig. Mocht u behoefte hebben om de 1,5 m te behouden, kunt u zich opgeven via het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (uiterlijk om 18.00u voorafgaande dag) en wordt een plaats gereserveerd. 

De vieringen zijn digitaal te beluisteren via Youtube. Klik op LUISTEREN voor de Youtube kerkradio en op LEZEN om de liturgie te bekijken.

 

Zondag 3 juli 2022:   Luisteren     Lezen  

 

Bericht

Jeannette den Ouden

foto Jeannette kleinerSinds september 2018 is Jeannette den Ouden predikant van onze gemeente. Jeannette is doopsgezind predikant en voorganger van de Vrijzinnigen Nederland. Zij woont in Utrecht.

 

Jeannette groeide op in Kampen en studeerde na de middelbare school Nederlands en Literatuurwetenschap in Utrecht. Tot 2018 was ze werkzaam in allerlei sectoren van het onderwijs, van mavo en meao tot hogeschool en universiteit. In 2004 behaalde ze haar doctoraal Theologie, ook in Utrecht, en drie jaar later rondde zij de kerkelijke opleiding aan het Doopsgezind Seminarium af. Van 2003-2010 combineerde ze haar werk aan de Universiteit van Leiden met een part time predikantschap in de Doopsgezinde Gemeente in Zeist. In september 2018 nam ze afscheid van haar collega’s in Leiden en maakte ze de overstap naar de Arboretumkerk.

 

De beste manier om Jeannette snel te leren kennen, is door op een zondagochtend naar een viering te komen waarin zij voorgaat of door mee te doen aan één van de groepen die zij begeleidt. U kunt ook een afspraak maken voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Daarvoor kunt u contact opnemen met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of rechtstreeks mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

+