Welkom op de website van de Arboretumkerk

De kerk aan de Arboretumlaan in Wageningen, bekend als Arboretumkerk Vrijzinnig Op Weg, is het vrijzinnige huis voor mensen met uiteenlopende achtergrond.

 

U bent van harte welkom bij onze vieringen. Deze zijn ook digitaal te beluisteren via Youtube. Klik op LUISTEREN voor de Youtube kerkradio en op LEZEN om de liturgie te bekijken.

 

 

Zondag 28 mei:   Luisteren     Lezen  

 

Bericht

Ik ben, omdat jij bent

jaarthema 2022 2023Dit jaar is ons jaarthema “Ik ben, omdat jij bent”. Een mens kan slechts bestaan door en met anderen. Maar leven is meer dan alleen maar bestaan. Ons thema belicht dat hoe wij zijn en worden, waar we in geloven en naar verlangen, wordt gevormd in verbondenheid met anderen, met God en met de aarde die ons draagt en voedt. 

 

Verbondenheid komt altijd van twee kanten. Want ik en jij zijn wij. Dat vraagt bereidheid om onszelf te laten zien én elkaar de ruimte te geven om het anders te doen en anders te denken. Het kan dus niet anders of verbondenheid gaat ook over betrokkenheid, vrijheid, zorgzaamheid en vrede. Van harte welkom om mee te doen aan alle activiteiten rond dit thema.

 

+