verhuur

Arboretumkerk

Bezoekadres: hoek August Faliseweg / Arboretumlaan, Wageningen

Wil je ruimte huren voor jouw activiteit? Neem dan contact op met Verhuur Arboretumkerk (Annemarie Hekkers). Telefoonnummer 06 48 66 06 88.

De ruimte
De Arboretumkerk is een ruime, lichte kerk met een Franciscaans uiterlijk. De kerk is in 1951 gebouwd en in 2000 ingrijpend verbouwd tot een gastvrije en sfeervolle ruimte. U kunt de Arboretumkerk huren voor gelegenheden als een trouwerij, een muziekuitvoering, een workshop of training, koorrepetities.

U kunt de ruimte inrichten zoals u wilt. Bijvoorbeeld tot een intieme ruimte voor een kleine groep, of juist voor een grote groep van maximaal 200 mensen. De ruimte is goed toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking.

Er is een podium en een balkon voor publiek. Gebruik van de Bechstein vleugel en/of het Flentrop orgel is mogelijk.

In de kerk is een professionele geluidsinstallatie  alsmede  beamer met scherm aanwezig.

De aangrenzende Tuinkamer (100 m2) is eveneens te huren en is geschikt voor bijbehorende koffie, lunch of vergaderingen. De Tuinkamer komt uit op een prachtige besloten tuin.

Voor trouw- en rouwdiensten en concerten  is er een speciale coördinator die u met raad en daad bijstaat.