De kerk aan de Arboretumlaan in Wageningen, bekend als Arboretumkerk Vrijzinnig Op Weg, is het vrijzinnige huis voor mensen met uiteenlopende achtergrond.  Met een schat aan traditie, open voor wat er in de wereld speelt en met oog voor vernieuwing vormen wij een gastvrije geloofsgemeenschap voor alle leeftijden.

Vanwege de versoepede coronamaatregelen zijn de diensten nu voor maximaal 30 personen bij te wonen en verder digitaal te volgen.

Hieronder zijn twee knoppen, waarmee je de zondagviering direct kunt be-LUISTEREN (vanaf zondag 10 uur, daarna nog een week beschikbaar), en/of de liturgie en overdenking kunt LEZEN, zonder dat je hoeft in te loggen. De diensten zijn altijd terug te luisteren en lezen, na het inloggen bij overdenkingen.

Luisteren        Lezen

Je bent welkom!