De kerk aan de Arboretumlaan in Wageningen, bekend als Arboretumkerk Vrijzinnig Op Weg, is het vrijzinnige huis voor mensen met uiteenlopende achtergrond. Vanwege de corona maatregelen zijn 50 mensen in de kerk toegestaan. Opgave via het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie vindt u hier.

De vieringen zijn digitaal te beluisteren via Youtube. Klik op LUISTEREN voor de Youtube kerkradio en op LEZEN om de liturgie te bekijken:

Zondag 19 september:   Luisteren         Lezen

wat doen wij

De Arboretumkerk is voor groot en klein en voor hoofd, hart en handen. We zijn samen op zoek die naar bezinning en bezieling, naar sociale, kritische en vrolijke zin, naar inspiratie door Bijbelse en andere verhalen, poëzie, beeldende kunst en muziek. Onze kerk aan de Arboretumlaan in Wageningen is ons huis, waar groot en klein samen komen om te vieren, te leren, gesprekken te voeren, stil te worden, te verwonderen en  in te keren, met elkaar te eten, te zingen, te spelen en feest te vieren. Vanuit dit huis zijn we op verschillende manieren actief in de wereld, om te beginnen in de gemeente Wageningen. Zo is onze kerk een groene kerk en voelen we ons verbonden met vluchtelingenwerk, zowel in Wageningen als in de wereld, steunen we initiatieven voor samen leven in vrede met elkaar en de natuur.

U bent iedere zondagmorgen (10.00uur) van harte welkom bij de vieringen. Elke tweede en vierde is er oppas voor de allerkleinsten en zijn er kringen voor kinderen en tieners van 3-12 jaar (zie agenda).