Welkom op de website van de Arboretumkerk

De kerk aan de Arboretumlaan in Wageningen, bekend als Arboretumkerk Vrijzinnig Op Weg, is het vrijzinnige huis voor mensen met uiteenlopende achtergrond.

 

U bent van harte welkom bij onze vieringen. Deze zijn ook digitaal te beluisteren via Youtube. Klik op LUISTEREN voor de Youtube kerkradio en op LEZEN om de liturgie te bekijken.

 

 

 

Zondag 7 juli 2024 :   Luisteren     Lezen  

 

Bericht

wat wij doen

Onze kerk aan de Arboretumlaan in Wageningen is ons huis, waar we samen komen om te vieren, te leren, gesprekken te voeren, stil te worden en feest te vieren. Wij spreken over zingevingsvragen vanuit een vrijzinnig perspectief en houden daarbij onze Doopsgezinde en Vrijzinnige waarden in ere. We laten ons ook inspireren door de rijkdom van andere levensbeschouwelijke en filosofische tradities. 

Elk seizoen kiezen we een jaarthema. Rond dat thema organiseren we verschillende activiteiten.  Omdat we allemaal anders zijn, is er ruime keuze: voor jong en oud, denkers en doeners, zoekers en zieners. Op deze site kun je alle activiteiten vinden onder het kopje Agenda.

 

Vanuit dit huis zijn we ook op verschillende manieren actief in de wereld, om te beginnen in de gemeente Wageningen. Zo is onze kerk een groene kerk en voelen we ons verbonden met de aarde en met alle levende wezens die haar bewonen. 

+