Welkom op de website van de Arboretumkerk

De kerk aan de Arboretumlaan in Wageningen, bekend als Arboretumkerk Vrijzinnig Op Weg, is het vrijzinnige huis voor mensen met uiteenlopende achtergrond.

 

U bent van harte welkom bij onze vieringen. Deze zijn ook digitaal te beluisteren via Youtube. Klik op LUISTEREN voor de Youtube kerkradio en op LEZEN om de liturgie te bekijken.

 

 

Zondag 28 mei:   Luisteren     Lezen  

 

Bericht

Jeugdwerkers

2019 12 kinderkerst 8Esther van Hoeve en Marlous de Vries zijn als jeugdwerkers actief in onze gemeente.

 

Hoi, ik ben Esther van Hoeve en ben sinds juni 2021 als jeugdwerker aan het werk in de Arboretumkerk. Hier ben ik verantwoordelijk voor alle activiteiten voor kinderen onder de 13 jaar. Naast deze baan doe ik de opleiding Geestelijke verzorging in Nijmegen en voed ik aspirant (blinde)geleidehonden op. Het liefst maak ik van oude rommel weer mooie nieuwe dingen. Dit zie je dan ook regelmatig terug in de activiteiten die ik verzin. En ik hou heel erg van lezen, wandelen en toneel spelen. 

 

marlousMijn naam is Marlous en sinds juni 2022 ben ik jeugdwerker bij de Arboretumkerk voor alle 12+ jeugd en jongvolwassenen (gespreksgroep 'Vrije Vragen'). Ik ben humanistisch geestelijk verzorger en beginnend onderzoeker en ik vind mijn inspiratie in poëzie, muziek, boeken, eigen ervaringen en anderen om mij heen. Verder hou ik van buiten zijn, fietsen, hardlopen, schrijven, koken en klussen. Benader mij gerust voor vragen of ideeën: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

+